2 hodinová relaxační masáž proti stresu

 

 

 

Naděje na zbavení se stresu tu je

 

Každý nějak tuší, že  jednou je nutné nabrat síly, když už dochází a jindy naopak upustit páru

 

 

Co se proti stresu už vymyslelo?

 

Stres se využívá jako motivační motor.  Problém při tom je, že se neudrží zdravá míra. Pak ke mně chodí nesčetněkrát vyhořelí jedinci. A všechno je bolí.

A hned na to následuje celá paleta nápadů, jakože musí být i zábava a odměny. Tím se naložil ještě další stres. Je to metoda cukru a biče pro ty, co nic nepochopili.

 

Takových povrchních metod je mnoho

 

Jistě jste už slyšeli spoustu rad: udělejte si drobnou radost a něco si kupte, na každý den něco pro dobrou náladu a jako odměnu. Usmívejte se také, pomozte partnerce s nádobím, věřte že život je krásný… Optimismus, za každou cenu, i když je předstíraný. … a mnoho dalších rad z domova, od přátel, i z psychologie

Třeba, co na ovládání emocí říká věda? Věda říká, že emoce nelze vůlí ovládat. Možná to říkají jen nudní vědci.

 

Pojďme masáží odhalit a ovládnout emoce, které způsobují stres.

Relaxační masáž Egon Reiter
Masáže Egon Reiter Praha 2

 

Relaxační masáž 2h, na čem byste chtěli zapracovat? 

 

Masáží se nejprve získají informace, kde je napětí. Spolu pak zjistíme, co skrývá. Obvykle na to stačí několik málo vzpomínek, i spontánních. Masáž trvá 2h a je prostřídána přínosným protažením.  Není vhodná při jakékoliv akutní bolesti, ani při únavě, ani při akutním stresu. Každá masáž je nějak proti stresu, ale zde se zaměřujeme přesněji. Při potížích a akutních bolestech masíruji jen jednu hodinu; zde více. 

Chceme dostat hladinu stresu pod kontrolu přesně touto masáží a ve vztahu k vaší činnosti.

 

To na čem pracujete nějakou dobu, to se vepsalo i do vašich svalů, včetně obličeje

 

Obličej je důležitý pro projevy emocí a to rozhodně není vhodné probírat u každé masáže. Zde je to naopak podstatnou součástí masáže obličeje. Někdo si navykne na určitý úzký okruh emocí, které jsou vidět na obličeji. Tohle je vhodná chvíle na zvětšení emočního rozsahu. Má se za normální, že se neumí projevit údiv, nebo překvapení, když je něco dobré. To podstatnou měrou pak s věkem přispěje k čím dál větší fyzické i vnitřní strnulosti.  Obličej je velmi důležitý a je propojen a ovlivněn krkem a hrudní oblastí.

Dále masáž může pomoci v dalších oblastech, třeba pocení a překotný tlukot srdce, zlepšuje se dýchání atd. Také zde se zaměřím na svalovou paměť, která chce vše znovu vracet zpět. Dále dojde také například na uvolnění stylu chůze, protože přinejmenším kontrolu Dornovou metodou provedu samozřejmě rovněž.

 

Již v roce 2013 jsem uvedl v okresním deníku Dornovu metodu jako prevenci, nikoliv jen jako metodu na odstranění potíží.

Doporučuji cestou bolestí, kterou stres nakonec jednou způsobí, nejít. Pozor, někteří vám stres i bolest budou vřele doporučovat. Můj přístup není běžný, přímo varuji před bolestmi, protože dokáží zkomplikovat, zatarasit cestu k radosti a štěstí.


 

Masáž by měla nabrat na dynamice a to změní pohled na sebe i na všechno

 

Mnoho úkonů vyžaduje soustředění
Soustředění a trocha námahy přináší cenné a hezké.

Mnoho času se ztrácí při snaze řešit problémy, které nejdou řešit zrovna nyní. Je z toho těžká hlava a podobně. Ženy třeba hledají partnera, celé roky nemyslí na nic jiného a hned jak ho mají, tak neví, co s ním. Zeptejte se jich na to. Samoživitelky to říkají přesně, že partner je stresuje víc jak dítě. 

Pokud někoho na těle přímo rozčiluje kde co, tak pro něj tahle masáž nemusí být vhodná, ale třeba to zrovna chce řešit. Měla by zde být spíš zvědavost, vděčnost a uznání. Jde o dovednosti vašeho těla. Používám masážní techniky, které by měly rychle přivézt do kvalitnějších pocitů. Vzniká dojem intenzivní celotělové relaxační masáže. 

Z masáže vznikají zajímavé dojmy

Dojmy mohou být až extatické. A samozřejmě je to známé i ze zábavy, všechny ovšem vytváří závislost, pokud jsou  podmíněné něčím, co si musíte stále znovu pořizovat.

Zde nám jde o vyvolání emoce, která má vysokou úroveň a je z vlastní vůle, všem nudným vědcům natruc.

 

Je to vznik vaší emoční nezávislosti

 
 
Masáž pro vysoce motivované 

 Jsou to nové zkušenosti v rámci zájmu  o vlastní tělo.

Věci se komplikují tím, že promoření stresem je ve společnosti našeho typu gigantické. Působení stresu je na tělo muže a ženy sice stejné, ale techniky jsou mírně odlišné a proto je konkrétně tato nabídka masáže určitě spíš pro ženy, aby se mi nemíchalo více přístupů. Relaxace se bere chybně jako mrtvolný, netečný stav. Někdo prý už umí relaxovat a chtěl by prožít něco mnohem víc, jenže tohle na svalové úrovni je pak opakovaně zaskočí. Takto vytvoříme nejprve spolehlivou základnu.

Rozmanitost využitelnosti této relaxační masáže je velká, možná přijdete s něčím jiným, avšak pro maximální užitečnost jde jen o momentálně nenaléhavé zaměření jako je právě rozvoj kariéry při zachování zdraví.

Péče o tělo v současnosti naprosto neodpovídá tomu, co se od něj očekává, že vydrží

 

Lepší náladou pomůžete všemu kolem sebe. Co byste asi řekli na následující:

  • lépe fungující mozek a lepší nápady
  • prohloubená spolupráce na velmi osobní úrovni
  • nové kontakty
  • více věřit vlastnímu tělu, vlastním schopnostem, jako základ pro zdravé sebevědomí
  • tělo bude syceno také štěstím, nejen stresem z okolí

 

Pro objednání volejte na mé číslo 702 406 816 nebo SMSkujte – „2h masáže“

Přejít nahoru