2 hodinová relaxační masáž proti stresu

 

Relaxační masáž na dvě hodiny. Relaxace má různou hloubku a účel. Zde najdete to nejlepší možné a s dobrým vyústěním. Pokud někdo hledá nejlepší možnou zábavu, je to právě zde. Jenže jak se říká, každá sranda něco stojí. Proč? Zrovna i ta zábava patří do zákonitosti jin/jangu. V přeneseném smyslu přináší také absolutně nejmenší možný stres. Mohla by to být cena masáže. Dobrý manažer ví, kde se vzala cena. Dostatečná četnost této masáže je jednou měsíčně. Jsou i dražší zábavy.  V životě se prožívá stres neustále a roste v lidech jak dříví v lese. 

 

Každý nějak tuší, že jednou je nutné nabrat síly, když už dochází a jindy naopak upustit páru. Každý to také nějak dělá, avšak výsledky nic moc, spíš stále horší.

 

Co se proti stresu už vymyslelo?

Stres se využívá jako motivační motor. Problém při tom je, že se neudrží zdravá míra. Pak ke mně chodí nesčetněkrát vyhořelí jedinci. A všechno je bolí.

A hned na to následuje celá paleta nápadů, jakože musí být i zábava a odměny. Tím se naložil ještě další stres. Je to metoda cukru a biče pro ty, co nic nepochopili.

 

Stres na duševní úrovni je obava z termínů, strach z nehod, tréma ze zkoušky a mnoho dalšího. Nejprve nakopne jako kafe, ale jde to dolů a sníží soustředění a výkon. Skrytý stres je, že i drobnost se umí trefit a naštvat. Ostatní na něj můžou reagovat:“Á, někdo se tu blbě vyspal.“

Na fyzické úrovni je stresem napětí, především svalové. Dělá to kdyby jenom vrásky, přímo masku s jednou neurčitou náladou. Běžně také studené ruce. Svaly bolí na stále menší tlak i jen na dotek a jde i o zdraví. Svalové napětí spotřebovává energii a to také unavuje. V těle se svalové napětí ukládá stejně nevhodně jako třeba tuk. Stejné je to v tom, že se ukládá lehce, ale odbourat, to je dřina.

Na stres má dnes každý nárok, jenže co s ním?!

 

Povrchních metod proti stresu je mnoho

Jistě jste už slyšeli spoustu rad: udělejte si drobnou radost a něco si kupte, na každý den něco pro dobrou náladu a jako odměnu. Usmívejte se také, pomozte partnerce s nádobím, věřte, že život je krásný… Optimismus, za každou cenu, i když je předstíraný. … a mnoho dalších rad z domova, od přátel, i z psychologie

Líbezný úsměv obličejových svalů v dobré kondici je něco jiného, než usmívat se jak v úkole a nakonec křečovitě jak se zánětem trojklaného nervu.

Třeba, co na ovládání emocí říká věda? Věda říká, že emoce nelze vůlí ovládat. Možná to říkají jen nudní vědci.

Pojďme masáží ovládnout emoce, které způsobují stres.

Relaxační masáž Egon Reiter

 

Masáže Egon Reiter Praha 2

Relaxační masáž 2h a víte na čem byste chtěli zapracovat?

Masáží se nejprve zjistí, kde se napětí na těle bere. Může to dokreslit dokreslit vzpomínka. Masáž trvá 2h a je prostřídána přínosným protažením. Není vhodná při jakékoliv bolesti, velké únavě, ani při akutním stresu. Každá masáž je nějak proti stresu, ale zde se zaměřujeme přesněji. Při bolestech masíruji jen jednu hodinu; zde více.

Každá nemoc, bolest, přijde nejdřív ve vystresované mysli.

To, na čem pracujete nějakou dobu, to se vepsalo i do vašich svalů, včetně obličeje

Obličej je důležitý pro projevy emocí a tedy i stresu a je zde podstatnou součástí masáže obličeje. Už se mi stalo, že jsem se zeptal paní, jestli ví, že právě nadechuje, měl jsem dojem, že to neví, no a nevěděla. Z hlediska vnímání je nedostatečné neumět zjistit, jestli vlastní tělo zrovna nadechuje nebo vydechuje. Někdo by se tomu chtěl zasmát. Přitom je běžné, že někdo neví jak se zrovna tváří.  Navykne si na určitý úzký okruh emocí, které jsou vidět na obličeji. Po uvolnění svalů je právě neopakovatelně nejlepší chvíle na nacvičení většího emočního rozsahu na svalové úrovni. Pro toho, kdo se zajímá to může být i jako zkušenost k nezaplacení. Má se za normální, že se neumí projevit údiv nebo se popírá v obličeji projev vzteku. To znamená povrchní a pak tedy chybné ovládání základních emocí, že se ani netuší, co s nimi, když se v mžiku nahrnou až do hlavy. To neustálé utloukání podstatnou měrou pak s věkem přispěje k čím dál větší fyzické i vnitřní strnulosti. Obličej je důležitou zastávkou při této masáži, je dále velmi ovlivněn krkem a hrudní oblastí.

Masáž může pomoci v dalších oblastech, třeba pocení a překotný tlukot srdce, zlepšuje se dýchání atd. Také zde se zaměřím na svalovou paměť, která chce vše znovu vracet zpět. Dojde také například na uvolnění stylu chůze, protože přinejmenším kontrolu Dornovou metodou provedu samozřejmě rovněž.

Již v roce 2013 jsem uvedl v okresním deníku Dornovu metodu jako prevenci, nikoliv jen jako metodu na odstranění už vzniklých potíží.

 

Naději na účinné a průběžné zbavování se stresu si můžeme dovolit, pokud…

 

Běžně se setkáváte s tím, že vám někdo bude bagatelizovat vaši bolest nebo stres. Bývá to také v rámci motivace a podpory. „To zvládneš. To dáš… , nebo ne?“ Možná vy sami se takto bičujete. Někteří dokonce i masáž vyžadují maximálně bolestivou, že prej jim to tak pomáhá. Ta tvrdost k sobě a pak i k ostatním je kolikrát až zarážející. Pracuji natolik jinak, že mi někteří už namítali, že je nabádám k nicnedělání. Stalo se to, protože nechtěli dělat nic jinak, nově. Naděje tu je, za aktivní relaxace poznávejte nové a používejte to. Pokud přijdete na tuto masáž podruhé vytěžíte z ní pak další nové a musíte to vy sami chtít používat. Pasivita vůči stresu naopak vede ke každodenně viditelným jevům, je to jako nasávání stresu z okolí a jeho ukládání přímo do svalů a nějaký pohyb, sport, cvičení s tím nic neudělá. Není v tom přímo ta práce se stresem. Ty trošky radosti a odreagování okolo, jako tamhle diplom a tady socializace, to není práce se stresem. Tyhle druhy různých vyventilování, které se dříve doporučovaly, dnes už vůbec nefungují.

Můj přístup není běžný, protože vím jak bolesti a stres dokáží zkomplikovat a zatarasit cestu k radosti a štěstí.


 

Masáž by měla nabrat na dynamice a to změní pohled na sebe i na všechno

Mnoho úkonů vyžaduje soustředění

 

Soustředění a trocha námahy přináší cenné a hezké.

Mnoho času se ztrácí při snaze řešit problémy, které nejdou řešit zrovna nyní. Je z toho těžká hlava a podobně. Ženy třeba hledají partnera, celé roky nemyslí na nic jiného a hned jak ho mají, tak neví, co s ním. Zeptejte se jich na to. Samoživitelky to říkají přesně, že partner je stresuje víc jak dítě.

 

Relaxační masáž Egon Reiter

Pokud někoho na těle přímo rozčiluje kde co, tak pro něj tahle masáž nemusí být vhodná, ale třeba zrovna to chce řešit. Měla by zde být spíš zvědavost, vděčnost a uznání. Ostatně jde tu o dovednosti vašeho těla. Používám masážní techniky, které by měly rychle přivézt do kvalitnějších pocitů. Vzniká dojem intenzivní celotělové relaxační masáže.

 

Z masáže vznikají zajímavé dojmy – až ty nejlepší

 

Dojmy mohou být až extatické. A samozřejmě je to známé i ze zábavy, všechny ovšem vytváří závislost, pokud jsou podmíněné něčím, co si musíte stále znovu pořizovat.

Zde nám jde o vyvolání emoce, která má vysokou úroveň a je z vlastní vůle, všem nudným vědcům natruc. Jde o ovládnutí emoce a vyvolání chtěné a zrovna nejvyšší možné.

Je to vznik vaší emoční nezávislosti, jak ji budete udržovat, to je jiná.

 

Masáž pro vysoce motivované

 

Jsou to nové zkušenosti v rámci zájmu o vlastní tělo.

Věci se komplikují tím, že promoření stresem je ve společnosti našeho typu gigantické. Působení stresu je na tělo muže a ženy sice stejné, ale techniky jsou mírně odlišné a proto je konkrétně tato nabídka masáže určitě spíš pro ženy, aby se mi nemíchalo více přístupů. Běžně dochází k nadšení pro nějakou věc a vytrženou z kontextu, chce ji stylem, že je to spíš na psychiatra. To přináší zklamání jedno za druhým a další stres. Tady chceme přesně opak. Někdo prý už umí relaxovat a chtěl by prožít něco mnohem víc, jenže sebemenší nová zkušenost na svalové úrovni nebo emoční i v životě je pak úplně vykolejí. Nenechte se zaskočit novými věcmi, objevujte je zavčas předem za asistence zkušenějšího maséra, než jste vy. Používejte nové věci.

Rozmanitost využitelnosti této relaxační masáže je velká, možná přijdete s něčím jiným. Nejedná se však ani náznakem o žádnou regresi do minulosti, ani cesty do podvědomí. Chceme řešit věci dennodenně uchopitelné. A právě rozvoj kariéry při zachování zdraví se hodí. 

 

Je to pro ty, kteří chtějí ovládat své tělo, ovšem ne stylem umrtvení, nebo posilování jen tupé svalové hmoty.

 

 

Péče o tělo v současnosti naprosto neodpovídá tomu, co se od něj očekává, že vydrží

 

Lepší náladou pomůžete všemu kolem sebe. Kariéristky, jak se jim často bez skrupulí nadává, jsou na nebezpečné cestě, jenže už znají nejpodstatnější věci. Ví co chtějí, mají lásku k práci a to není špatný vůbec. Ví, že musí něco proto dělat a musí o tom umět mluvit a na správném místě.

Tato masáž je praktickým krokem k většímu zdravému sebevědomí, jde o to více věřit vlastnímu tělu, vlastním schopnostem,  kdy se už nehledají nějaké pomůcky, které jsou tak rychle běžně chytlavé. Sami pak přijdete na další a další.

Pro objednání volejte na mé číslo 702 406 816 nebo SMSkujte – „2h masáže“

 

 

Přejít nahoru